2015 m. sausio 18 d., sekmadienis

Pavėluota 2014 m. ataskaita!

Šiek tiek pavėluota praeitų metų ataskaita :) 2014 m. perskaičiau 53 knygas. Vis dėl to likau ištikima detektyvams, keletą perskaičiau meilės romanų. Taigi apžvelgus visus savo skaitymo metus galiu drąsiai teigti, kad esu detektyvų fanatikė. 
Negaliu išskirti geriausios knygos ir autoriaus, kadangi beveik visos buvo geros. Per 2014 m. susipažinau su daug detektyvų autorių, kurių nebuvau skaičius tai: Michael Connelly, Harlan Coben, Aleksandra Marinina,  Donna Leon, Henning Mankell, Jo Nesbo. Šių autorių knygas tikrai skaitysiu ir 2015 m.
Linksmiausia metų knyga galėčiau nominuoti Jonas Jonasson ,,Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo". Ją skaitydama daug kartų juokiausi, Filmas pagal šią knygą irgi buvo parodytas kino salėse. Filmas patiko, bet neprilygo knygai.
Metų nusivylimas - Liza Marklund ,,Nobelio testamentas". Ja nusivyliau, todėl kad iš jos daug tikėjausi, bet ko tikėjausi neradau. Daugumos buvo išgirta, o aš neradau to perliuko, kuris užkabintų mane.
2015 m. pasižadu daugiau knygų skaityti iš savo lentynos, o ne iš bibliotekų. Taip pat dažniau aprašyti perskaitytas knygas šiam bloge. Per 2015 m. norėčiau perskaityti bent 65 knygas.

Gerų knygų 2015 m.

Monika

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą