2013 m. liepos 24 d., trečiadienis

Linda Howard ,,Ponas Tobulybė"

Po ilgos ilgos pertraukos paėmiau į rankas šios leidyklos knygą. Man patiko knyga, perskaičiau vienu atsisėdimu, įtraukianti. Ši knyga meilės romanas kartu su detektyvo užuomazga (gan gera). Nebuvo taip, kaip seniau skaitydama tokias knygas galėdavau praleist keletą puslapių, aprašančių veikėjų kylančią aistrą. Knygoje ganėtinai daug veiksmo bei subtilaus humoro netrūko.  Taip pat patiko, kad vienos iš veikėjų (Marcės) pomėgiai grynai tokie patys kaip ir mano: žiūrėjimas filmų, knygų skaitymas bei siuvinėjimas kryželiu. Bet knyga patiko ne dėl to. Buvau pasiilgusi tokio saldžio, gero meilės romano. Nėra daug ką rašyt apie šią knygą, patys perskaitysite ir susidarysite atitinkamą nuomonę :)

Anotacija:

Koks turi būti tobulas vyras?

Šį pikantišką klausimą svarsto Džeinė Brait ir trys jos draugės, po darbo susibėgusios „Pas Ernį“. Aukštas tamsiaplaukis gražuolis? Supratingas ir geros širdies? Stiprus ir raumeningas? Įsiplieskia ginčas, gimsta ponui Tobulybei keliamų humoristinių reikalavimų sąrašas. Paslaptis jau kitą dieną išaiškėja, papuola į rankas žiniasklaidai, kyla šurmulys.

Juokai baigiasi, kai žiauriai nužudoma viena iš sąrašo kūrėjų. Žudikas psichopatas, kuriam atrodo, kad iš jo begėdiškai pasityčiota, kėsinasi ir į likusias drauges. Džeinė pagalbos kreipiasi į kaimyną policijos detektyvą.
Jau nebeaišku, kuo galima pasitikėti. Svajonės apie poną Tobulybę virsta šiurpiausiu košmaru.

Šis Lindos Howard romanas paslaptingas ir persunktas aistros! Šmaikštūs Semo ir Džeinės dialogai, kandžios replikos išties kelia pasigėrėjimą. „Ponas Tobulybė“ juokina, jaudina, pavergia, intriguoja – be abejo, tai vienas geriausių autorės kūrinių. Romantic Times

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą