2013 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Mary Higgins Clark ,,Tau niekada nebus atleista"

Dar viena perskaityta šios autorės knyga. Didelio įspūdžio nepaliko, todėl daug apie ją nerašysiu. Skaičiau iki galo nes gaila buvo numest pradėtą skaityti knygą. Gal tarp šios autorės knygų reikia daryti ilgesnes pertraukas. Nežinau. Taigi toks trumpas komentaras apie šią knygą. Asmeniškai man prasčiausia kol kas šios autorės skaityta knyga. Knygos esmė pateikiama anotacijoje. Malonaus skaitymo! Gal Jums ši knyga paliks geresnį įspūdį.

Anotacija: 

Mary Higgins Clark romano „Tau niekada nebus atleista“ herojei Elei Kavano buvo tik septyneri, kuomet neteko penkiolikmetė sesers Andrėjos. Mergina rasta nužudyta, o pagal Elės parodymus kraupiu nusikaltimu apkaltintas ir nuteistas buvo Andrėjos draugas Robas Vesterfildas – devyniolikmetis iškilios šeimos palikuonis.

Po dvidešimt dvejų metų kalėjimo Vesterfildas paleidžiamas lygtinai. Jis vis dar primygtinai neigia savo kaltę ir siekdamas nuplauti suterštą šeimos garbę grįžta į gimtąjį miestelį pasiryžęs visiems įrodyti, kad buvo apkaltintas neteisingai.

Tiriamuosius straipsnius rašanti žurnalistė Elė širsta, kad sesers žudikas laisvas. Ji užsibrėžia tikslą savo tinklalapyje ir rašomoje knygoje galutinai įrodyti Vesterfildo kaltę.

Tačiau savarankiškai tirdama kraupaus nusikaltimo aplinkybes, Elė aptinka šiurpinančių faktų, kurie įvykius pakreipia labai netikėta linkme. Moteris įtraukiama į paslapčių, melo ir apgavysčių liūną, o artėjant prie tiesos jos pačios gyvybei ima grėsti pavojus...

Mary Higgins Clark knyga „Tau niekada nebus atleista“ pasakoja kraupią, prikaustančią ir jaudinamą istoriją, nuo pat pirmo puslapio apgaubtą paslapties ir netikrumo jausmo...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą